Produsen & Suplier Detektor Asam Nuklir Isimeterm Isteri - China Pabrik Detektor Asam Nuklir Isotopmal

  • ND300

    ND300

    Generasi anyar teknologi deteksi cepet asam nukleat Teknologi deteksi asam nukleat isimetma minangka teknologi deteksi asam nukleat cepet anyar sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo panjaluk deteksi cepet ing situs, sing bisa nyedhiyakake deteksi asam nukleat sing akurat, cepet, intuisi lan kualitatif asil