Produsen & Pemasok Detektor PCR Isotermal - Pabrik Detektor PCR Isothermal

  • ND200

    ND200

    Teknologi amplifikasi Isothermal sing akurat, cepet, portebel lan gampang digunakake minangka teknologi amplifikasi asam nukleat (gen) anyar. Minangka biologi molekuler ing teknologi deteksi vitro, proses reaksi mesthi ana ing suhu tetep, liwat enzim tartamtu lan primer tartamtu kanggo nggayuh tujuan penguatan asam nukleat kanthi cepet.