Produsen & Pemasok Produk - Pabrik Produk China

  • Animal disease nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukleat penyakit kewan

    Produk iki digunakake kanggo deteksi kanthi cepet lan nyaring penyakit kewan.
  • Pathogenic Microorganism detection kit

    Kit deteksi Mikroorganisme Patogen

    Seri iki minangka produk "NAVID", perusahaan induk gen Janma.
    Produk iki digunakake kanggo deteksi kanthi cepet lan nyaring mikroorganisme patogen sing ditanggung panganan kayata staphylococcus aureus, Escherichia coli O157: H7, listeria monocytogenes, vibrio parahaemolyticus, salmonella lan bacillus cereus.
  • Mycoplasma pneumoniae nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukleat mycoplasma pneumoniae

    Kit Deteksi Asam Nuklir MP digunakake kanggo ndeteksi DNA Mycoplasma radhang paru-paru ing swap nasofaring lan lavase bronchoalveolar.
  • Influenza A/ B virus

    Virus Influenza A / B

    Produk iki digunakake kanggo deteksi kualitatif virus influenza A lan asam nukleus virus influenza B ing swab tenggorokan lan sputum pasien in vitro.
  • SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit

    Kit Deteksi Asam Nuklir SARS-CoV-2

    Platform deteksi cepet asam nukleat generasi anyar sing digawe perusahaan --- teknologi ASEA minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet. Seluruh proses saka "sampling kanggo asil" bisa dirampungake sajrone 35 menit, sadhar yen ana perbaikan sing signifikan ing deteksi asam nukleat wiwit "level jam" nganti "level menit".
  • ND200

    ND200

    Teknologi amplifikasi Isothermal sing akurat, cepet, portebel lan gampang digunakake minangka teknologi amplifikasi asam nukleat (gen) anyar. Minangka biologi molekuler ing teknologi deteksi vitro, proses reaksi mesthi ana ing suhu tetep, liwat enzim tartamtu lan primer tartamtu kanggo nggayuh tujuan penguatan asam nukleat kanthi cepet.
  • Rapid Nucleic Acid Extraction Kit

    Kit Ekstraksi Asam Nuklir Cepet

    Kanggo ngreksa lan ora aktif conto virus (Tipe E), ekstraksi asam nukleat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E) sing cepet, produk sing diolah bisa digunakake kanggo diagnosis klinis ing IVD.
  • SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution

    Solusi Deteksi Total SARS-CoV-2 (2019-nCoV)

    Teknologi ASEA, generasi anyar platform deteksi cepet asam nukleat sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan, minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet, sing bisa ngrampungake kabeh proses saka "sampling nganti asil" sajrone 35 menit, lan mujudake paningkatan deteksi asam nukleat signifikan saka "level jam" dadi "level menit".
  • ND360

    ND360

    Nggunakake teknologi pendingin semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 kanthi cepet bisa nyadari proses amplifikasi PCR, lan wektu nyata ndeteksi sinyal fluoresensi liwat sistem deteksi radio lan televisi sing sensitif, lan nganalisa lan proses liwat piranti lunak analisis sing kuat.
  • ND300

    ND300

    Generasi anyar teknologi deteksi cepet asam nukleat Teknologi deteksi asam nukleat isimetma minangka teknologi deteksi asam nukleat cepet anyar sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo panjaluk deteksi cepet ing situs, sing bisa nyedhiyakake deteksi asam nukleat sing akurat, cepet, intuisi lan kualitatif asil