Produsen & Pemasok PCR Real-Time Kuantitatif - Pabrik PCR Real-time China Kuantitatif

  • ND360

    ND360

    Nggunakake teknologi pendingin semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 kanthi cepet bisa nyadari proses amplifikasi PCR, lan wektu nyata ndeteksi sinyal fluoresensi liwat sistem deteksi radio lan televisi sing sensitif, lan nganalisa lan proses liwat piranti lunak analisis sing kuat.