Produsen lan panyedhiya Asam Nuklir NKTK SARS-CoV-2 | Jianma

China SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Platform deteksi cepet asam nukleat generasi anyar sing digawe perusahaan --- teknologi ASEA minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet. Seluruh proses saka "sampling kanggo asil" bisa dirampungake sajrone 35 menit, sadhar yen ana perbaikan sing signifikan ing deteksi asam nukleat wiwit "level jam" nganti "level menit".


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Platform deteksi cepet asam nukleat generasi anyar perusahaan sing maju --- teknologi ASEA minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi akurat, sederhana lan cepet.

Kabeh proses saka "sampling nganti asil" bisa dirampungake sajrone 35 menit, nyadari ana peningkatan sing signifikan ing deteksi asam nukleat saka "level jam" dadi "level menit"

Description Deskripsi produk】

Kit iki digunakake kanggo ndeteksi kualitatif in vitro infeksi coronavirus anyar ing kasus sing diramal radhang paru-paru, pasien sing diduga kluster, lan pasien liyane sing kudu ndiagnosis utawa beda diagnosa infeksi coronavirus anyar ing swabs tenggorokan lan sampel cairan lavage alveolar.

Gen ORF1ab lan gen N SARS-CoV-2. Produk kasebut entuk sertifikat CE (waca Lampiran 2), lan wis mlebu dhaptar putih saka bahan anti-epidemi sing disaranake dening Menteri Perdagangan kanggo ekspor.

Reagen negara padat lan reagen tipe cair nyukupi kabutuhan skenario panyimpenan sing beda-beda. Waca Apendiks 3 kanggo perbandingan kinerja produk

Parameter Parameter produk】

Advantages Kauntungan produk】

1. Operasi sederhana, cocok kanggo skenario deteksi sing beda.

2. Deteksi cepet, amplifikasi asam nukleat udakara 35 menit.

3. Dhukungan transportasi reagen padhet ing suhu kamar, nyuda biaya logistik.

Scheme skema sing disaranake kanthi deteksi 0,5 jam】

Instrumen: ND360 PCR kuantitatif fluoresensi nyata;

Ekstraksi: JM101 kit ekstraksi asam nukleat coronavirus anyar;

Deteksi: JM001 kit deteksi asam nukleat anyar

Chart diagram aliran operasi】

【Kualifikasi sertifikat】

Sertifikat CE coronavirus CE


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan