Babagan Kita - Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Februari 2019 , Dumunung ing Institut Riset Teknologi Industri Zona Teknologi Tinggi Qingdao, Provinsi Shandong, Yaitu perusahaan ilmiah lan teknologi sing fokus ing R&D lan produksi piranti medis ing lapangan POCT molekuler.

Perusahaan iki dilengkapi lokakarya pemurnian level 100.000 lan peralatan riset ilmiah terkemuka internasional lan peralatan produksi, lan nduwe riset lan pengembangan lan produksi produksi 1,200 meter persegi.

Perusahaan kasebut duwe rong platform teknologi deteksi asam nukleat unik (platform deteksi asam nukleat Isothermal, platform deteksi asam nukleat ASEA), Produk sing dikembangake adhedhasar platform iki nduweni karakteristik kesederhanaan, kacepetan, spesifisitas dhuwur, lan sensitivitas dhuwur. Wis ditrapake kanthi sukses ing pirang-pirang bidang kayata kesehatan medis, keamanan panganan, penyakit kewan lan liya-liyane.

Gumantung saka platform teknis ing ndhuwur, kita nggawe peralatan deteksi asam nukleat genggam sing ora gumantung karo peralatan kompleks, sing diarepake bisa ditrapake kanggo deteksi medis kulawarga lan suket mbesuk.

CIA(AZV952I~V5%XUC50~LI
C[5X{X6$0W12D7}Y]_{91Q9
AH6)N]%5(8IG2$MDQ)Z`9EV
_FFD8779DFMXVGMCXG405$2

Syarat anyar kanggo nyegah lan ngontrol epidemi SARS-CoV-2 lan status quo perusahaan

Nalika epidemi global terus berkembang, pencegahan lan kontrol epidemi mlebu tahap normalisasi.

Supaya bisa nanggapi kahanan saiki lan nyukupi persyaratan pangujian asam nukleat ing skenario sing beda, perlu nyepetake riset lan pangembangan lan organisasi produksi, ngluncurake produk uji coba sing luwih integral lan cepet sing cocog kanggo uji coba ing situs, lan ningkatake produk uji coba asam nukleik lan sistem teknisku.

Ing tanggal 29 Juli, Perdana Menteri Li Keqiang dadi tuan rumah rapat eksekutif Dewan Negara. Kanggo mesthekake kabeh rencana pencegahan epidemi lan pangembangan, wis digawe pengaturan kanggo luwih ngiyatake bangunan kemampuan tes asam nukleat.

Rapat kasebut negesake yen perlu dikerahkan kabeh pihak kanggo nyepetake pangembangan lan ngluncurake produk kanthi wektu sing sithik, sensitivitas dhuwur lan gampang operasi. Intensifikasi pelatihan personel inspeksi lan tambahake tenaga inspeksi seluler kanthi cukup, Kanggo pangujian asam nukleat pasien ing klinik demam, coba cekak laporan dadi 4 jam.

Nalika wabah kasebut SARS-CoV-2 epidemi, tim Jianma Gene Technology Co., Ltd. makarya karo Universitas Sains lan Teknologi Qingdao lan Universitas Qingdao kanggo riset masalah utama, ngembangake produk deteksi asam nukleat, lan entuk deteksi udakara 30 menit.

Ing tanggal 13 Maret 2020, kit COVID-19 pikantuk sertifikasi CE UE; Ing wulan Mei, entuk kualifikasi ekspor pabrikan uji coba makutha anyar Menteri Perdagangan China.

Tabung sampling virus panggunaan siji sing digawe dening perusahaan mung butuh 3 menit kanggo ngrampungake pangolahan sampel lan ekstraksi kanthi cepet. Saiki, pengarsipan lan produksi file produk piranti medis Kelas I wis rampung.Produk deteksi asam nukleat kanthi cepet sing dikembangake dening perusahaan nyepetake wektu deteksi asam nukleat dadi 30 menit, sing nyukupi kebutuhan pencegahan epidemi nasional lan kabutuhan kontrol lan kebutuhan sosial.Saiki, COVID-19 produk tes cepet wis diekspor menyang Indonesia, Brasil lan negara liya, lan wis diakoni pelanggan.

4
2
3