• JM-1banner
  • JM-2(0)banner
  • JM-3(0)banner

Perusahaan Kita

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Februari 2019 , Dumunung ing Institut Riset Teknologi Industri Zona Teknologi Tinggi Qingdao, Provinsi Shandong, Yaitu perusahaan ilmiah lan teknologi sing fokus ing R&D lan produksi piranti medis ing lapangan POCT molekuler (produk PCR). Perusahaan iki dilengkapi karo bengkel pemurnian level 100.000 lan peralatan riset ilmiah terkemuka internasional lan peralatan produksi, lan nduwe riset lan pengembangan lan produksi produksi 1,200 meter persegi. Sistem manajemen mutu sing lengkap wis digawe kanggo nyukupi persyaratan hukum, peraturan lan produksi standar.

Waca liyane