• JM-1banner
  • JM-2(0)banner
  • JM-3(0)banner

Perusahaan Kita

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Februari 2019 , Dumunung ing Institut Riset Teknologi Industri Zona Teknologi Tinggi Qingdao, Provinsi Shandong, Yaitu perusahaan ilmiah lan teknologi sing fokus ing R&D lan produksi piranti medis ing lapangan POCT molekuler. Perusahaan iki dilengkapi lokakarya pemurnian level 100.000 lan peralatan riset ilmiah terkemuka lan peralatan produksi, lan nduwe lokakarya panelitian lan pengembangan lan produksi 1,200 meter persegi. Sistem manajemen mutu lengkap wis ditemtokake kanggo nyukupi sarat ukum, peraturan lan produksi standarisasi.

Waca liyane