Produsen & Pemasok Deteksi Asam Nuklir - Pabrik Reagen Deteksi Asam Nuklir

  • Animal disease nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukleat penyakit kewan

    Produk iki digunakake kanggo deteksi kanthi cepet lan nyaring penyakit kewan.
  • Pathogenic Microorganism detection kit

    Kit deteksi Mikroorganisme Patogen

    Seri iki minangka produk "NAVID", perusahaan induk gen Janma.
    Produk iki digunakake kanggo deteksi kanthi cepet lan nyaring mikroorganisme patogen sing ditanggung panganan kayata staphylococcus aureus, Escherichia coli O157: H7, listeria monocytogenes, vibrio parahaemolyticus, salmonella lan bacillus cereus.
  • Mycoplasma pneumoniae nucleic acid detection kit

    Kit deteksi asam nukleat mycoplasma pneumoniae

    Kit Deteksi Asam Nuklir MP digunakake kanggo ndeteksi DNA Mycoplasma radhang paru-paru ing swap nasofaring lan lavase bronchoalveolar.
  • SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit

    Kit Deteksi Asam Nuklir SARS-CoV-2

    Platform deteksi cepet asam nukleat generasi anyar sing digawe perusahaan --- teknologi ASEA minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet. Seluruh proses saka "sampling kanggo asil" bisa dirampungake sajrone 35 menit, sadhar yen ana perbaikan sing signifikan ing deteksi asam nukleat wiwit "level jam" nganti "level menit".
  • Influenza A/ B virus

    Virus Influenza A / B

    Produk iki digunakake kanggo deteksi kualitatif virus influenza A lan asam nukleus virus influenza B ing swab tenggorokan lan sputum pasien in vitro.