Produsen & Pemasok Solusi - Pabrik Solusi China

  • SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution

    Solusi Deteksi Total SARS-CoV-2 (2019-nCoV)

    Teknologi ASEA, generasi anyar platform deteksi cepet asam nukleat sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan, minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet, sing bisa ngrampungake kabeh proses saka "sampling nganti asil" sajrone 35 menit, lan mujudake paningkatan deteksi asam nukleat signifikan saka "level jam" dadi "level menit".