Produsen & Pemasok Piranti - Pabrik Piranti China

  • ND200

    ND200

    Teknologi amplifikasi Isothermal sing akurat, cepet, portebel lan gampang digunakake minangka teknologi amplifikasi asam nukleat (gen) anyar. Minangka biologi molekuler ing teknologi deteksi vitro, proses reaksi mesthi ana ing suhu tetep, liwat enzim tartamtu lan primer tartamtu kanggo nggayuh tujuan penguatan asam nukleat kanthi cepet.
  • ND360

    ND360

    Nggunakake teknologi pendingin semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 kanthi cepet bisa nyadari proses amplifikasi PCR, lan wektu nyata ndeteksi sinyal fluoresensi liwat sistem deteksi radio lan televisi sing sensitif, lan nganalisa lan proses liwat piranti lunak analisis sing kuat.
  • ND300

    ND300

    Generasi anyar teknologi deteksi cepet asam nukleat Teknologi deteksi asam nukleat isimetma minangka teknologi deteksi asam nukleat cepet anyar sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo panjaluk deteksi cepet ing situs, sing bisa nyedhiyakake deteksi asam nukleat sing akurat, cepet, intuisi lan kualitatif asil