Produsen & Pemasok SARS-CoV-2 - Pabrik SARS-CoV-2 China

  • SARS-CoV-2 Nucleic Acid Detection Kit

    Kit Deteksi Asam Nuklir SARS-CoV-2

    Platform deteksi cepet asam nukleat generasi anyar sing digawe perusahaan --- teknologi ASEA minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet. Seluruh proses saka "sampling kanggo asil" bisa dirampungake sajrone 35 menit, sadhar yen ana perbaikan sing signifikan ing deteksi asam nukleat wiwit "level jam" nganti "level menit".