Produsen & Suplier Ekstrakasi Asam Nuklir Cepat - Pabrik Kit Ekstraksi Asam Nuklir Cepat

  • Rapid Nucleic Acid Extraction Kit

    Kit Ekstraksi Asam Nuklir Cepet

    Kanggo ngreksa lan ora aktif conto virus (Tipe E), ekstraksi asam nukleat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E) sing cepet, produk sing diolah bisa digunakake kanggo diagnosis klinis ing IVD.