Produsen & Pemasok Mikroorganisme Patogen - Pabrik Mikroorganisme Patogenik China

  • Pathogenic Microorganism detection kit

    Kit deteksi Mikroorganisme Patogen

    Seri iki minangka produk "NAVID", perusahaan induk gen Janma.
    Produk iki digunakake kanggo deteksi kanthi cepet lan nyaring mikroorganisme patogen sing ditanggung panganan kayata staphylococcus aureus, Escherichia coli O157: H7, listeria monocytogenes, vibrio parahaemolyticus, salmonella lan bacillus cereus.