Produsen lan pemasok Cina ND300 | Jianma

China ND300 manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Generasi anyar teknologi deteksi cepet asam nukleat Teknologi deteksi asam nukleat isimetma minangka teknologi deteksi asam nukleat cepet anyar sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo panjaluk deteksi cepet ing situs, sing bisa nyedhiyakake deteksi asam nukleat sing akurat, cepet, intuisi lan kualitatif asil


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Generasi anyar teknologi deteksi cepet asam nukleat

Teknologi deteksi asam nukleat isotermatimetil minangka teknologi deteksi asam nukleat cepet anyar sing dikembangake kanthi bebas dening nederbio kanggo panjaluk deteksi cepet ing situs, sing bisa menehi asil deteksi asam nukleat sing akurat, cepet, intuisi lan kualitatif. 

Teknologi iki nggabungake amplifikasi asam nukleat lan deteksi colorimetric dadi siji langkah, ngrampungake karya amplifikasi lan nuklir asam nukleus kapan lan ing endi wae, lan bisa langsung menilai asil deteksi kanthi mripat telanjang.

Iki minangka platform teknologi sing paling gampang lan intuisi kanggo deteksi cepet asam nukleat.

Detektor asam nuklematik isimetmal nd300 isotermal adhedhasar pangembangan independen lan teknologi deteksi asam nukleat isotermal warnaimetri internasional. Iki dirancang khusus kanggo deteksi asam nukleat kanthi cepet.

Iki akurat, cepet, hotspot lan gampang digunakake. Iki bisa kanthi gampang ngrampungake operasi deteksi asam nukleat kanthi cepet lan mbantu sampeyan ndeteksi asam nukleat wektu nyata.

Akurasi kontrol suhu yaiku 0,1 ℃, kontrol suhu kanthi kualitas dhuwur lan elemen optik. Tingkat kebetulan colorimetry lan metode fluoresensi yaiku 100%;

Tafsir cahya sing bisa dideleng bisa diwujudake kanthi intuitif, lan asile bisa ditampilake lan dicithak dening instrumen kasebut;

Sederhana, ukuran cilik, bobot entheng, layar antarmuka tutul antarmuka operasi sing ramah pangguna, cocog kanggo inspeksi cepet lan lapangan;

Asil dicithak ing papan kasebut.

Aplikasi: pengujian keamanan pangan (identifikasi mikroorganisme patogen, transgenik, bahan-bahan saka daging)

Penyakit kewan (peternakan, produk akuatik, deteksi penyakit pet)

Perawatan medis, riset ilmiah, lsp

>> Parameter produk

Kinerja dhasar model ND300
Ukuran 320 * 280 * 125mm
bobote 2,5 Kg
Pasokan Daya 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat swara 20 desibel
antarmuka komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35 ° ℃
Kelembapan lingkungan operasi sing relatif ≤85%
Suhu transportasi lan panyimpenan 20 ~ 55
Tutup panas ora ana apa-apa
Parameter sing gegandhengan Kapasitas sampel 32 bolongan * 0,2 ml
Volume sampel 25 ~ 120 ul
Bahan sing bisa ditrapake 0,2ml Tabung tunggal, 8 * 0.2ml Pipa saluran
kit tes Deteksi colorimetric mbukak isotermal
kisaran suhu Suhu ruangan ~ 80 ℃
akurasi kontrol 士 0,1 ℃
Seragam suhu ± 0,2 ° ℃
Akurasi suhu ± 0,1 ℃
sumber cahya Padhang dhuwurLED
detektor 200W CCD
Kontrol operasi mode kontrol Layar sentuh warna 7 inci
Asil nuduhake yen Tampilan interpretasi wektu nyata mesin, cetakan termal sinkron, output periferal
Cara interpretasi asil Deteksi wektu nyata visual bisa diwujudake kanthi cahya sing bisa dideleng (asile bisa ditafsirake kanthi njupuk foto instrumen, lan asil uga bisa diamati kanthi mripat kanthi bebarengan)
Panyimpenan asil Bisa dijaluk, disimpen lan diekspor
fungsi piranti lunak Parameter bisa disetel kanggo program reaksi, kayata wektu reaksi, suhu reaksi, lsp; bolongan sing beda bisa diganti jeneng; asil tes bisa disimpen lan diekspor; ambang bisa disetel; fungsi kontrol suhu siyaga otomatis lan fungsi proteksi panas banget kasedhiya.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan