Produsen lan pemasok Cina ND360 | Jianma

China ND360 manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Nggunakake teknologi pendingin semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 kanthi cepet bisa nyadari proses amplifikasi PCR, lan wektu nyata ndeteksi sinyal fluoresensi liwat sistem deteksi radio lan televisi sing sensitif, lan nganalisa lan proses liwat piranti lunak analisis sing kuat.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk

Nggunakake teknologi pendingin semikonduktor, instrumen PCR kuantitatif nd360 kanthi cepet bisa nyadari proses amplifikasi PCR, lan wektu nyata ndeteksi sinyal fluoresensi liwat sistem deteksi radio lan televisi sing sensitif, lan nganalisa lan proses liwat piranti lunak analisis sing kuat.

Akurasi kontrol suhu sing akurat nganti + 0,1 ℃, kontrol suhu sing dhuwur lan komponen optik

Suhu tekan 6.0 ℃ / s, lan asil deteksi ditampilake kanthi nyata

Ukuran cilik portabel, bobot entheng, modul dual saluran dual, cocog kanggo kabutuhan deteksi wektu nyata

Gampang nggunakake layar warna tutul, operasi antarmuka sing ramah pangguna, program modul siji tombol

Advantages Kauntungan produk】

(1) Saluran dobel lan desain blok B-dobel dobel, bisa mbukak loro program kanthi beda

wektu.

(2) Ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa.

(3) Fungsi analisis piranti lunak sing kuat, sing bisa digunakake kanggo Qualitative / Quantitative, Melt

Kurva, Genotipe, lsp.

(4) Layar sentuh warna TFT definisi tinggi 7 inci, lan embedded win 10 sistem operasi.

(5) Memori Flash 20 G internal, sing bisa ngirit nganti 40000 data eksperimen.

(6) Printer opsional, ora prelu nyambungake komputer kanggo nyithak asil eksperimen kanthi langsung.

(7) Teknologi scan sisih digunakake kanggo ndeteksi jarak sing cendhak lan akuisisi fluoresensi

sinyal stabil

(8) Blok reaksi ireng kanggo ngindhari gangguan latar mburi.

(9) Nganggo dalan optik akuisisi sing padha kanggo nambah baleni.

(10) sumber cahya LED, hemat energi lan perlindungan lingkungan, umur panjang, perawatan

gratis

(11) Teknologi tutup kunci elektromagnetik nyegah tutup panas supaya ora sengaja dibukak.

(12) Tombol mati ngarep nggawe data file luwih aman.

(13) Sirkuit kontrol saiki sing tetep, output tenaga sing lancar, umur Peltier sing luwih dawa, apik

akurasi kontrol suhu.

(14) Nduwe fungsi proteksi Recovery data diri sing over-current, over-suhu, daya mati,

lsp.

(15) Desain ventilasi udara maju lan sakdurunge, bisa diselehake ing sisih, nyimpen ruang laboratorium.

(16) Bisa didhukung kanggo pasokan listrik batere, cocok kanggo inspeksi cepet lan diajukake

pengawasan

Parameter Parameter produk】


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan