Cina Ekstraksi Asam Nuklir Rapid Produsen lan pemasok | Jianma

China Rapid Nucleic Acid Extraction Kit manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Kanggo ngreksa lan ora aktif conto virus (Tipe E), ekstraksi asam nukleat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E) sing cepet, produk sing diolah bisa digunakake kanggo diagnosis klinis ing IVD.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kit Ekstraksi Asam Nuklir Cepet

[Panggunaan Produk]

Kanggo ngreksa lan ora aktif conto virus (Tipe E), ekstraksi asam nukleat (DNA / RNA) (Tipe S / Tipe E) sing cepet, produk sing diolah bisa digunakake kanggo diagnosis klinis ing IVD.

[Spesimen sing Ditrapake]

Gosok nasofaring, cairan lavage alveolar, swab cairan awak liyane, lsp.

[Langkah]

Lebokake swab sampel menyang reagen iki lan campuran → Pemanasan ing suhu 95 ° C sajrone 3 menit → Sampel sing diproses bisa digunakake minangka template kanggo ngonfigurasi sistem amplifikasi langsung.

[Kaluwihan]

Cepet: Kabeh operasi bisa rampung sajrone 5 menit.

Keamanan: Cepet ngrusak struktur njaba virus, ilang kemampuan infeksi, lan nyegah risiko infeksi sekunder, nglindhungi keamanan staf medis.

Sederhana: Ora prelu centrifuge gedhe lan peralatan kompleks liyane (Swab non-getih).

Pengawetan: Perlindhungan banget kanggo RNA, ngindhari kesalahan deteksi sing disebabake amarga degradasi RNA.

[Item No. lan Spesifikasi]

Tipe S: Ekstraksi Asam Nukleat, 50T / kit

Tipe E: Sampel Pengawetan Nonaktif & Ekstraksi Asam Nuklir , 50T / kit

[Kemampuan Produk]

Gambar 2 Pseudovirus konsentrasi rendah ing sampel swab sing diekstraksi saka produk saka perusahaan D, lan sampel RNA wis dirusak kabeh.

Gambar 4 Dibandhingake karo reagen ekstraksi manik magnetik Tiangen, nilai Ct kit ekstraksi asam nukleat Jianma Gene mung 1 maneh, nanging wektu ekstraksi disingkat 40 menit.

Reagen ekstraksi asam nukleat cepet iki bisa bebarengan nyukupi kabutuhan koleksi sampel, ora aktif virus, ekstraksi RNA, conto panyimpenan wektu cendhak lan transportasi sampel. Iki bisa diangkut ing suhu kamar kanthi swab tenggorokan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan