Produsen lan pemasok Cina ND200 | Jianma

China ND200 manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Teknologi amplifikasi Isothermal sing akurat, cepet, portebel lan gampang digunakake minangka teknologi amplifikasi asam nukleat (gen) anyar. Minangka biologi molekuler ing teknologi deteksi vitro, proses reaksi mesthi ana ing suhu tetep, liwat enzim tartamtu lan primer tartamtu kanggo nggayuh tujuan penguatan asam nukleat kanthi cepet.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detektor PCR fluoresensi isotermal Nd200

Akurat, cepet, hotspot lan gampang digunakake

 Teknologi amplifikasi isotermal minangka teknologi amplifikasi asam nukleat (gen) anyar.

Minangka biologi molekuler ing teknologi deteksi vitro, proses reaksi mesthi ana ing suhu tetep, liwat enzim tartamtu lan primer tartamtu kanggo nggayuh tujuan amplifikasi asam nukleat kanthi cepet. Iki nduweni ciri khas khusus, sensitivitas dhuwur, kesederhanaan, kenyamanan lan regane murah.

Wis akeh digunakake ing ilmu dhasar, keamanan pangan (deteksi mikroorganisme patogen, adulterasi produk daging, deteksi transgenik, lan liya-liyane), medis lan kesehatan (diagnosis penyakit, ekspresi gen, pangembangan obat lan pandhuan panggunaan obat-obatan rasional, lsp) , deteksi penyakit kewan (kewan gedhe, kewan kewan, kewan akuatik, lsp), ngawasi lingkungan lan lapangan liyane.

Detektor PCR fluorescent isotermal Nd200 adhedhasar teknologi amplifikasi asam nukleat isotermal internasional lan pirang-pirang taun prestasi ilmiah lan teknologi.

Iki dirancang khusus kanggo deteksi amplifikasi isotermal. Iki akurat, cepet, hotspot lan gampang digunakake. Iki bisa kanthi gampang ngrampungake operasi deteksi cepet asam nukleat lan mbantu sampeyan ndeteksi asam nuklir nyata-wektu.

Akurasi kontrol suhu sing akurat yaiku ± 0,1 ℃, kontrol suhu sing dhuwur lan komponen optik

Kontrol suhu sing cepet lan akurat, tampilan asil deteksi nyata-wektu

Portable, ukuran cilik, bobot entheng, cocok kanggo inspeksi cepet lan lapangan

Gampang nggunakake layar warna tutul, operasi antarmuka sing ramah pangguna

> area aplikasi

Ilmu dhasar

penyakit kewan

Keamanan Panganan

Ilmu dhasar

>> Kaluwihan produk

Ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa. Gampang kanggo nyukupi kabutuhan eksperimen kasebut.

1. Dibangun ing PDA layar kapasitif definisi tinggi 7 inci, operasi layar tutul, gampang lan cepet.

2. Modul reaksi 16x0.2ml kompatibel karo wolung tabung baris lan tabung tunggal.

3. Marlow chip pendinginan Peltier berkualitas tinggi, digabungake karo sensor suhu PT1000 kelas atas Jerman lan mode kontrol suhu kompensasi resistensi listrik.

4. Pandhuan piranti lunak sing gampang lan intuisi, gampang mbukak eksperimen PCR fluoresensi.

Desain tutup panas

sistem optik

 

Kinerja dhasar Ukuran 320 * 280 * 152mm
bobote 2,9 Kg
Pasokan Daya 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
tingkat swara 20
antarmuka komunikasi USB
Suhu lingkungan operasi 4 ~ 35
Kelembapan lingkungan operasi sing relatif ≤85%
Suhu transportasi lan panyimpenan 20 ~ 55
Kelembapan transportasi lan panyimpenan relatif ≤85%
Parameter sing gegandhengan Kapasitas sampel 16 bolongan * 0,2 ml
Volume sampel 25 ~ 120 ul
Bahan sing bisa ditrapake 0,2 ml tabung tunggal, tabung baris 8 * 0,2ml
kit tes Deteksi fluoresensi isoterma sing mbukak
 kisaran suhu Suhu ruangan ~ 80 ℃
akurasi kontrol ± 0,1 ℃
Seragam suhu ± 0,15 ℃
Akurasi suhu ± 0,2 ℃
 sumber cahya LED padhang sing dhuwur
detektor PD
Eksitasi lan deteksi medium panyebaran Serat optik profesional tahan suhu dhuwur
Dawane dawa gelombang 470nm ± 10nm
Panjang gelombang deteksi 520nm ± 10nm
Kontrol Operasi mode kontrol Layar tutul warna
 Asil nuduhake yen Mesin kasebut bisa ditampilake kanthi nyata lan output kanthi piranti periferal
 Cara interpretasi asil Tafsir otomatis yin lan Yang miturut piranti lunak kurva amplifikasi
fungsi piranti lunak Program reaksi bisa dipilih; prosedur reaksi bisa disetel; yen wektu reaksi bisa disetel, wektu reaksi bisa diowahi (disingkat utawa ditambah) ing proses reaksi, beda suhu bisa disetel, lan saben kisaran suhu 0,1 ° C; program reaksi bisa disimpen minangka template; bolongan sing beda bisa diganti jeneng; wektu interval scanning bisa disetel, wiwit 18 nganti 60 s, lan interval gawan 60 s; Wektu interval bisa disetel, kisaran 18-60s, interval default 60s; wektu interval bisa disetel, kisaran 18-60s, interval gawan 60s; nilai ambang pengadilan Yin-Yang bisa disetel; garis ambang bisa ditarik munggah lan mudhun.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan