China SARS-CoV-2 (2019-nCoV) Deteksi Total Produsen lan Pemasok | Jianma

China SARS-CoV-2(2019-nCoV)  Detection Total Solution manufacturers and suppliers | Jianma

Katrangan singkat:

Teknologi ASEA, generasi anyar platform deteksi cepet asam nukleat sing dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan, minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, sederhana lan cepet, sing bisa ngrampungake kabeh proses saka "sampling nganti asil" sajrone 35 menit, lan mujudake paningkatan deteksi asam nukleat signifikan saka "level jam" dadi "level menit".


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Description Deskripsi produk】

Teknologi ASEA, generasi anyar platform deteksi cepet asam nukleat sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan, minangka teknologi deteksi asam nukleat kanthi cepet, gampang lan cepet, sing bisa ngrampungake kabeh proses saka "sampling nganti asil" sajrone 35 menit, lan mujudake paningkatan deteksi asam nukleat signifikan saka "level jam" dadi "level menit"

Novel coronavirus 2019 novel coronavirus novel coronavirus (nCoV) ORF1ab lan N diidentifikasi ing swabs lan sampel cairan lavage bronchoalveolar sing dicurigai saka swab tenggorokan sing diduga lan sampel cairan lavase bronchoalveolar sing disangka. Produk kasebut wis entuk sertifikat CE lan mlebu ing dhaptar putih bahan anti epidemi sing disaranake dening Menteri Perdagangan. Reagen padhet lan cair nyukupi kabutuhan skenario panyimpenan sing beda, nyedhiyakake macem-macem opsi.

3

Scheme skema sing disaranake kanthi deteksi 0,5 jam】

Program deteksi makutha anyar (pamrosesan sampel + amplifikasi + instrumen) saka

Qingdao Jianma Gene Technology Co., Ltd. ora mbutuhake laboratorium lanjutan, ora ana langkah ekstraksi asam nukleik tambahan.

Larutan deteksi makutha anyar (pamrosesan sampel + amplifikasi + instrumen) ora mbutuhake laboratorium canggih, ora ana langkah ekstraksi asam nukleat manik magnetik, ora prelu instrumen amplifikasi larang banget.

Mung perlu 35 menit saka Sample nganti Wangsulan.

Kanggo sampel, ngirit 70% wektu dibandhingake karo RT-PCR tradisional, lan nambah efisiensi deteksi dadi 375%.

Produk duwe sertifikasi domestik lan sertifikasi CE, bisa nyedhiyakake kabeh produk kanggo ekspor langsung.

Sehat, lan ora ngenteni maneh!

[Solusi sing Disaranake]

Protokol deteksi cepet tanpa ekstraksi dianjurake kaya ing ngisor iki:

Piranti: ND360 Sistem PCR kuantitatif fluoresensi nyata.

Ekstraksi: JM101 Kit ekstraksi asam nukleat cepet.

Deteksi:JM001 Kit deteksi asam nukleat SARS-CoV-2 (Metode Fluoresensi PCR Cepet).

[Langkah operasi]

[Jinis kapal]

Reagen Lyophilized kasedhiya kanggo ndhukung transportasi suhu normal

jinis Negara padhet
Mode panyimpenan lan transportasi suhu atmosfer normal
Ukuran kothak 25cm * 20cm * 18 cm
Jumlah kit 10 kothak
bobote 5 kg

[Kualifikasi lengkap]


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan